Raahen Ryhmis on saatu kunnialla ohi ja nyt odotellaan palautetta näyttelystä! Lemmikkipalstan kehän laidalle muutama kommentti on jo tullut sekä suoraa sähköpostia ollaan saatu... Parin viikon päästä näyttelytoimikunta kokoontuu loppupalaveriin, pohdiskelemaan, missä onnistuttiin ja mitä tehdään seuraavalla kerralla vielä paremmin! Kiitos kaikille kehäsihteereille työpanoksestanne, kiitos tuomareille ja ennen kaikkea kaikille Raahen Eränkävijöiden tehokkaille talkoolaisille!!! Lisäksi iso kiitos Piialle ja Annille sekä Irinalle toimistoon! Ja YYA-Katille spesiaali kiitokset lauantain johdosta! Ämpärit on nyt meillä... Lisäksi toiset superkiitokset Kultalan Sinikalle ja Rantalan Arille - team supersomistajat tekivät ryhmäkisoista hienot! Näyttelyn palkintopöytä oli ainakin huikea!

Mette osallistui näyttelyyn ja sai ERInomaisen arvostelun sekä käyttöluokan voiton! Metten turkki on alkanut nyt vahvistumaan ja meillä on tarkoitus käydä muutama näyttely kevään aikana. Kesän jälkeen turkki ei ole enää parhaimmillaan, joten nyt on tämän vuoden arvostelut haettava. Kiitos Metten handlerit Sari ja Anna!

Lisäksi pitää tuulettaa Väinö-Vaarin tyttären ja Maijan iso-siskon hienolla näyttelymenestyksellä: ROP, ROP-VET, RYP3 ja BIS-VET1! Upeaa Bambi! Onnea Sari ja Ilpo kennel Mäkiharjun!

Solen paperit tulivat tänään ja Harjun Sari huristeli heti meille iltakahville. Sari ei ollutkaan nähnyt isoksi kasvanutta hämähäkki-tyttöä sitten muutamaan hetkeen. Yritettiin ottaa pikkuotuksesta jonkinlaista seisotuskuvaa, mutta ne kuvat menevät suoraan mappi Ö:hön. Jonkinlainen istumakuva saatiin napattua. Sole oli sitä mieltä, että pöydältä on kiva ponkaista spiderman-loikkaan... Sole on nyt tunnistusmerkitty, sillä tatuointi saatiin kunnialla korvaan. Mielenkiinnolla odotin Sarin kommentteja Solesta. Aika lailla yksiin meidän mielipiteet meni, paitsi että Sarista Solen pää on Maijan ja minusta Solessa on piirteitä Andystä! Eli sovitaan, että se on päästä ihan oma ittensä eli Soile Ladanen!