Osallistuimme isolla porukalla Oulaiseten ryhmänäyttelyyn, jossa kultaiset arvosteli Tuula Pratt.

Meringue's Woodberry "Woody" esiintyi ensimmäisen kerran ja sai junioriluokasta ERINOMAISEN ja sijoittui toiseksi kilpailuluokassa. Onnea Woody & Hannu ja Raija!    Meringue's Blacberry "Bailey" oli mukana nuortenluokassa ja sai ERINOMAISEN ja sijoittui kolmanneksi omassa kilpailuluokassaan! Onnitukset Bailey & Team Bee!  Meringue's Cranberry "Karppi" esiintyi rennosti nuortenluokassa ja sai ERITTÄIN HYVÄN. Kiitos Kirsi!

Meringue's Wildberry "Piret" tanssahteli nuortenluokassa ERINOMAISEN laatuarvostelun ja oli kilpailuluokassa toinen ja sai jälleen SA:n! Lisäksi Piret sijoittui ensimmäisen kerran paras narttu luokassa ollen NELJÄS! Hienoa! Kiitos Sari ja hyvä minä ;) Meringue's Solada "Sole" oli mukana avoimessa luokaassa ja sai ERINOMAISEN sijoittuen kilpailuluokan neljänneksi! Hyvä Pope!

POHJ & FI & SE & NO JVA BH TK1 Mäkiharjun Mainio Maija esiintyi veteraaniluokassa saaden ERINOMAISEN ja sijoittui hyvin raahelaisessa mummo-luokassa kolmanneksi. (Mukana olivat Sarin Bambi ERI2 ja Hilkan Sikke ERI1 BIS-VET) Maijalla on aina kummallisesti jarru päällä, kun kehässä pitäisi juosta... Kehän ulkopuolella temppumaakari keksii kyllä vaikka mitä ja askel ei paina!

Siinä vaiheessa, kun Sole sai arvostelussa erinomaisen, oli jokaisen aloittelevan kasvattajan unelma tosi - kasvattajaryhmä oli koossa!  Esitimme Irinan, Kirsin ja Leenan kanssa Berryt ja Sole-tädin ja olimme tasaisessa taistossa ROP-kasvattajaryhmä!!!

Hieno näyttelypäivä huipentui ryhmäkehiin! Ryhmämme oli Best In Show 2 kasvattajaryhmä! Kiitos kaikille mukana olleille!

Sole, Maija sekä Piret ja Karppi odottelevat vuorojaan auringon varjossa.

Woody.

 

Bailey.