Meringue's Solada "Sole" ja FI MVA Mäkiharjun Quite A Handsome "Aatu" ovat saaneet pentuja 28.3.2013! Pentueessa on kolme urospentua ja viisi narttupentua. Pentutiedusteluja otetaan vastaan, mutta keskitymme tällä hetkellä pienten koiravauvojen kasvuun ja emän hyvinvointiin. Pennut ovat Solelle ensimmäiset, mutta se synnytti reippaasti ja helposti. Pennut ovat terhakoita, mutta ensimmäinen viikko on ratkaiseva niiden kehityksen kannalta!

IMG_6139-normal.jpg

IMG_6153-normal.jpg

IMG_6207_C-normal.jpg

Aatu on komea herrasmies englantilaisista linjoista. Aatusta tuli Suomen Muotovalio heti täytettyään kaksi vuotta. Aatu on vahvaluustoinen ja sillä on kultainen turkki ja upea luonne! Viime kesänä Goldenring leirillä Sari ja Aatu jäljestivät ensimmäiset kerrat ohjauksessani, jolloin näin myös Aatun työskentelyinnon ja keskittymiskyvyn.

Aatu_almost2years-normal.jpg

Sole on ensimmäinen oma kasvattini ja siksi todella tärkeässä asemassa sydämmessäni, aina. Sole on erittäin lapsirakas ja kuuliainen sekä nopeaoppinen. Sole on myös innokas jäljestäjä ja se on Goldenring vuoden mejä-tulokas viime vuodelta. Solen kanssa olemme harjoitelleet aktiivisesti myös agilityn saloja.

Sella ja Sole Lestijärven näyttelyssä.

Sella_Sole-normal.jpg