Aamuvarhain lähdimme Mikon kanssa jäljentekoon. Kun Eetun ja siskoni Irinan Ekin (lpk) jäljet oli tehty, tuli Hilkka kaverikseni metsään. Hilkan kanssa teimme jäljet Sinikalle (knn) ja Sinille. Sen jälkeen tein vielä pienet jäljet yksikseni Solelle ja Kiitsille.

Sole: Pikkuinen kävi nuuskuttelemassa jäljeltä saaliin (6h)

Sini: Jälki oli perinteinen avo-malli. Eka kulma tarkasti, makauksen olisi voinut osoitta huomattavasti paremmin. Toinen kulma suoraan yli, täyskäännös omatoimisesti, haki kolmannen osuuden alun, mutta ei pr**hana näyttänyt makausta ollenkaan. Kolmas osuus suoraan kaadolle. Pisteitä jäi turhaan metsään... Innokkaalla tuulella, omat jalat krampissa, kun sai jarrutella.

Eki: Ihqu! Tätä lisää! Nyt taitaa mulle tulla neljäs koira treenattavaksi tälle suvelle... Eki oli edellisen kerran käynyt jäljellä kaksi vuotta sitten. Ja Mikon ja Hilkan sanoja lainatakseni: mitäpä tätä treenaamaan :) kokeeseen vain! Kyllä me nyt kuitenkin vähän taidetaan harjoitella...

Myös Eetu ja Sinikka osoittivat olevansa jälkikoiria ja kummankin jäljelle oltiin saatu ihan kivasti haastetta. Jäljen päässä meillä oli tänään oikea koirien pikku tikkari, nimittäin peuran sorkka.

Kun viimeinen koira oli illalla jäljestetty, tuli minulle taas uusi kaveri metsän laitaan, nimittäin Kirsi. Nyt lähdimme vielä tekemään Mettelle VOI-vaikeutta ja haastetta sekä Kiitsille jotain uutta elämystä. Kun Metkulan ja Kiitsin jäljet oli saatu muhimaan huomiselle, lähdettiin vielä ajaman Kiitsin kanssa pikkujälki. Ja sorkkahan sieltäkin löytyi...

Tätä se on, kun on puoli vuotta neljän seinän sisällä sairastanut. Pakko päästä metsään!!!!! Ensi viikonloppuna Sinillä on mejä-koe Muhoksella. Toivottavasti Sini onnistuu!

PS. Lisäsin tulevat tapahtumat blogiin - aika yksipuolinen kesä Cool