...apujoukkojaan lauantai-illalta! Erityiskiitos eläinlääkäriaseman Akuutin eläinlääkärille Tiina Tiihoselle, joka leikkasi. Eläinlääkäri Anna Mikkola, joka oli pentujen vastaanottajana, sekä pieneläinhoitaja Riittaa, joka avusti leikkauksessa saavat myös kiitoksensa. Lisäksi Mette haluaa lämpimästi kiittää synnytystiimiään Hilkka Linnakangasta, Kirsi Launosta ja Marika Jylhää, jotka olivat tarvittavina ylimääräisinä käsinä kuivaamassa ja lämmittämässä pentuja. Kaikki kädet olivat tarpeellisia, sillä nämä pennut päättivät lähteä pöydältä heti, kun olivat saaneet ensimmäiset vingahduksensa kiljastua. Melko menijöitä, varsinkin yksi prinsessa! Kiitos Kirsille, että jaksoi juottokierroksen illalla ja Hilkalle kiitos aamuyön valvotuista tunneista.

Sunnuntaina leikkaustokkurasta selvittyään Mette sitten ryhtyi äidiksi ja heti kunnolla. Käveli laatikkoon ja laittoi makaamaan pentujen viereen. Siitä se lähtee pois vain pienellä pakolla ulkoilemaan ja syömään.

Pentujen nimetkin alkavat jo hahmottua, mutta niistä lisää myöhemmin! Nyt kutsumaniminä ovat  Musta, Pilkku, Rosvo-Roope, Rinsessa ja Tuuteri... Pentujen painoa seurataan päivittäin ja eilen oli kivasti plussaa eli milkkistä Mettellä on!

Vuorokauden ikäisenä:

Kahden vuorokauden iässä:

Hei! Eikös mulla ole söpöt varpaat! Ja ihan mustat!