Meillä on ollut "pientä" vastustusta viime aikoina. Karpin sairasloma alkaa olla paremmalla puolella, mutta minulla on nyt keuhkokuume. Onneksi hengitys alkaa pikkuisen jo helpottamaan, mutta yskiä saa edelleen. Lisäksi armas kulkupelimme on joutunut jälleen telakalle...

Karppi kaulurinsa kanssa. Kauluria saatiin paikkailla kirkkaalla teipillä ainakin sen 50 kertaa, sillä monta kertaa se hajosi ja murtui Karpin riehakkaassa menossa. Valjaita pidimme Karpilla koko kaulurin pitoajan, sillä penneli oli helpompi saada hallittua hillitsemällä menoa valjaista. Karpin jalkojen karvattomissa kohdissa on ollut joko tippa tai siitä on otettu verikokeita. Nyt pitää vain jaksaa odotella patologin tuloksia, Karppi on tosi pirteä tällä hetkellä.

Tikkien poisto sujui hyvin. Laitoin Karpin pöydälle kyljelleen ja eläinlääkäri Jarmo Hämäläinen napsi jäljellä olleet tikit ja samalla kokeili kaulaa. Osan tikeistähän Karppi sai kaulurista huolimatta itse poistettua raapimalla. Karppi ei pyristellyt pöydällä lainkaan ja eikä tehnyt elettäkään noustakseen pystyyn tikkien poiston jälkeen. Lopulta eläinlääkäri kuiskas Karpille, ettei sinua nyt ole nukutettu ja voit nousta... Fiksu pentu.

Karppi kävi myös puntarilla ja painaa nyt 26,5 kiloa. Karppi syö tällä hetkellä Royal Caninin Maxi Junioria 8,5 dl päivässä ja kasvaa edelleen jalkojaan pitemmiksi :) Karppi on säkäkorkeudeltaan suurinpiirtein Solen kanssa samassa eli noin 54 cm, mutta on rakenteeltaan pitempi runkoinen. 

Pallo suuhun vaikka mikä olis!

Maija kävi eilen Kirsin kanssa Muhoksen ryhmänäyttelyssä ja sai EH2 veteraaniluokasta. Tuomarin mukaan mummo-koira oli muistanut olla ruoka-aikana kotona ja toki viime viikkojen vähäinen liikunta oli tehnyt osansa. Kaunis kiitos kuitenkin Kirsille Maijan toimintapäivästä!

Berry-pennuilta olemme saaneet kuvaterveisiä:

Riina (Me. Rowanberry) uinti reissun jälkeen.

Woody (Me. Woodberry) nurtsilla auringonotossa.

Milo (Me. Huckleberry) rentona jätkänä junailemassa.