Lauantaina Me. Blackberry "Bailey" esiintyi Kemin kaikkien rotujen koiranäyttelyssä ja oli ROP-pentu! Tuomarina Hannele Jokisilta! ONNEA, team pikku-Bee!

Sini eli Mäkiharjun XingXing korkkasi hienosti metsästyskoirien jäljestämiskokeen voittajaluokan sunnuntaina Muhoksella Pohjois-Pohjanmaan kultaisten järjestämässä kokeessa. Sini jäljesti hienosti ykköstuloksen ja oli kokeen paras voittajaluokan koira! Lisäksi Sini sai haltuunsa Herttuan Malja-kiertopalkinnon vuodeksi! Hyvä Sinttu!

Tuomarina Marika Ahola, VOI1/45p:

"Rauhallinen ja ohjattu lähtö. Koira jäljestää maa- ja ilmavainua käyttäen edeten sopivaa vauhtia. Kaikki osuudet edetään osin tarkasti ja osin ihan jäljen tuntumassa. Koko matkalla tehdään pari isompaa tarkastusta jäljen sivuun. 1. kulma taittuu loivalla takakaarroksella ja 3. kulma taittuu tarkasti. 2.kulma, jolla katko, selviää molemminpuolisilla laajoilla tarkastuskaarroksilla. Makauksista 1. ja 4. merkataan pysähtyen, 2. kävellään yli ja 3. mennään ohi. Kaadolle tullaan sivusta ja koira jää makaamaan sorkan viereen. Hyvä jälkipari."

Koesuorituksen arvostelu:

Jäljestämishalukkuus 6/6

Jäljestämisvarmuus 11/12

Työskentelyn etenevyys 9/10

Lähdöt, kulmat, makaukset 11/14

Käyttäytyminen kaadolla 3/3

Yleisvaikutelma 5/5