Mahtavaa! Tänään Eki näytti, mistä on pieni porokoira tehty! Uskomaton suoritus! Iina nosti arvalla minulle niin tuttuun tapaan päivän viimeisen jäljen. Aamulla kävin opastamassa kaksi ja purkamassa yhden jäljen, jonka jälkeen valmistauduimme omaa suoritukseen Ekin kanssa. Irina, Iina ja Otto olivat lähteneet aamulla kuuden aikaan ajelemaan koepaikalle ja hyvin ehtivät. Liekö Irina nukkunut ollenkaan edellisenä yönä...

Kun meidän lähtövuoro tuli, Irina lähti lasten kanssa koepaikalle odottelemaan. Ekin lähtömakaukselta lähti ensin kolme koppeloa vasempaan ja sitten neljä oikeaan - se oli sitten siinä, ajattelin. Vaan hetken mietittyäni, rauhoitin Ekin ja lähdimme jäljelle. Loistava suoritus, jonka kolmannella osuudella lentoon lähteneen viisi koppeloa olivat harhauttaa, mutta Eki palasi uskollisesti kertakiellon jälkeen työätehtäviinsä. Kaadolle ja pisteitä jäljellä AVO1/49p. Jahka saan koearvostelun käsiini, lisään tekstin tänne Cool Tuomarina Lea Foudilainen ja koepaikka oli Siikalatvalla!

"Rauhallinen, varma lähtö. Maa- ja ilmavainua käyttävä, tasaisesti etenevä työskentelijä. Jäljen päällä tapahtuvaa työtä. Kolmannella osuudella jäljen vierestä lentoon lähtevä teeriparvikaan ei vie mennessään - ohjaajan Eitä uskotaan. Linnut kuitenkin aiheuttavat tarkistuskaarroksen. Makaukset merkataan selvästi. Kulmat suoraviivaisesti. Kaato löytyy ja sorkka kiinnostaa kovasti. Vallan mainio suoritus!

1250445702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi vuodelle on siis ruuhkaa tiedossa jälkivaljaisiin...

Hieno koepäivä kaiken kaikkiaan! Naapurin Tiinan Väinö-tollerille tuli VOI1/49p ja Kaisan Foxista FI & NO JVA! Mikon Eetukin nappasi ykkösen, mutta makauksia jäi metsään...

LISÄYS: viime torstaina siis treenit jäljet Ekille, Sinille ja Solelle. Solelle oli ihan oikea jälki, jossa oli osuuksilla matkaakin.