Lauantai aamuna lähdimme Marikan, Serenan ja Sellan kanssa porukalla Puolangan ryhmänäyttelyyn. Näyttelyyn oli ilmoitettu Karppi, Sole ja Maija. Lisäksi näytelmiin osallistui myös Keminmaan Bailey. Näyttelypäivä oli aurinkoinen ja kuuma. Pennut esiintyivät ensin. Bailey oli paras urospentu ja sai kunniapalkinnon. Karppi oli ainoa narttupentu ja sai kunniapalkinnon. Siellä Bee ja Karppi juoksivat sitten peräkkäin ja Beestä tuli ROP, rotunsa paras pentu ja Karpista VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras pentu. Hienosti Berryt esiintyivät :) Sole oli arvatenkin Jukka Kuusiston makuun kevytrakenteinen, mutta sai hyvänarvostelun EH3 ja esiintyi hienosti. Maija esiintyi toisen kerran veteraaneissa ja sai Tuula Pratilta erinomaisen ja sijoittui luokassa toiseksi. Hyvä Maikki! Onnea Team Bee!

kuvissa Meringue's Blackberry "Bailey" ROP-pentu, tuom. Jukka Kuusisto

Meringue's Cranberry "Karppi" VSP-pentu, tuom. Jukka Kuusisto

"Tasapainoisesti kehittynyt pentu. Hyvä pää, kaula ja selkä. Sopivasti runkoa. Hyvin kulmautuneet takaraajat. Liikkuu hyvin.

Meringue's Solada "Sole" EH3, tuom. Jukka Kuusisto

"Kauniisti esiintyvä. Antaa hieman kevyen kuvan. Hyvä pää. Vahva selkä. Hieman lyhyt olkavarsi. Oikea-asentoiset raajat, jotka saisivat olla voimakkaammat. Liikkuu hyvällä askeleella."

Mäkiharjun Mainio Maija "Maija" ERI2, tuom. Tuula Pratt

"8-v. vet-narttu, joka esitetään erittäin hyvässä kunnossa. Kaunis pää & ilme. Edelleen hyvä pigmentti. Kaunis kaula. Riittävästi kulm. edestä, sopivasti takaa. Hyvin kehittynyt rintakehä & runko. Vankka luusto. Hyvä askelpituus, aavistus ahtautta takana. Löysyyttä edessä. Hyvä turkinlaatu."

Lauantai iltana ajelin vielä Pyhännälle tekemään jälkiä. Eilen sitten osallistuimme Konnan kanssa ensimmäisen kerran mejä-voittajaluokkaan, sillä luokkanousu ykkösen Konna sai vain viikko sitten. Konna näytti taitonsa ja tuloksena hienosti VOI1 46/50p! Upea koira, jonka työskentelyä on ilo seurata!