FI JVA Meringue's Wildberry "Piret" on astutettu FI MVA Karvin Outlander "Ossilla"!

Piret ultrataan viikolla 16 ja pentujen odotetaan syntyvän toukokuun lopulla, jolloin ne olisivat luovutuksessa heinäkuussa. Piret on erittäin lahjakas ja miellyttämishaluinen harrastuskaveri. Se tulee toimeen lasten kanssa oikein hyvin ja se onkin sijoituskotinsa Santtu-pojan parhaita koirakavereita. Piret on suorittanut noutajien taipumuskokeen viime heinäkuussa ja se on ollut käytännön metsällä ihan pienestä pitäen. Piretin kotiväki käy niin vesilintu- kuin kanalintumetsällä syksyisin ahkerasti. Piret on saanut näyttelyistä erinomaisia SA:lla. Viime elokuussa vain 21 kuukauden ikäisenä se saavutti Suomen jäljestämisvalion arvon Goldenringin MEJÄ-mestaruus kokeessa ollen kilpailun neljäs.

  

Ossi taas on vahva luonteinen ja touhukas herra Kangasalalta Karvin-kennelistä.Ossi on suorittanut noutajien taipumuskokeen ja saanut näyttelyistä neljä SERTiä, eli on Suomen muotovalio. Ossi on luonnetestattu Goldenringin luonnetestissä kolmevuotiaana. Ossilta toivomme pentuihin hiukan lyhyempää rungon mallia, järkähtämätöntä luonnetta ja hyvää kyynärtervetyttä! Ossin omistajan Heidin sanoin, Ossilla on todella helppo Wash-and-go turkki eli helppohoitoinen turkinlaatu kuten Piretilläkin! Molemmat pentueen vanhemmista ovat hyviä uimareita.

Ossi hyppää!

Piret mökillä uimassa.

Piret näyttelyissä.

 

Piretin taustalta löytyy vahva, toiminnanhaluinen narttulinja. Piretin emä on  FI & SE JVA Mäkiharjun Ximena "Mette" ja emänemä POHJ & FI & SE & NO JVA BH TK1 Mäkiharjun Mainio Maija "Maija". Molemmat ovat perheemme koiria, joten nekin ovat tavattavissa. Maija ja Mette ovat suorittaneet taipumuskokeet, Maija on käynyt myös NOME-kokeissa, molemmilla on SERTit näyttelyistä ja ne ovat luonnekuvattu ja -testattu. Vaikka taustalta löytyy työintoisia koiria, osaavat ne olla myös helppoja kotikoiria!

Piretin emä Mette luonnekuvauksessa.

Maija-mummo 9v. ja onnistunut jäljestystyö. Maijan korvat ovat rusetilla innosta!

Jos kiinnostuit pennuista, niin tutustuhan myös Infoa pennunostajillemme-sivuun:

 http://www.omanetti.fi/meringues/pentuinfo.html

Erika / 040-5963634 tai [email protected]