Da-pennut (FI MVA Mäkiharjun Quite A Handsome - Meringue's Solada) kävivät hakemassa eilen ensimmäiset rokotukset Eläinlääkäriasema Otuksessa Oulussa. Pennut painoivat seuraavasti: Dakota 12,1kg, Pobeda 11,9kg, Merida 11,1kg, Escada 10,6kg ja Lolida 8,5kg. Puupi-Duupi eli Dakota kotimatkalla Oulusta torstai-iltana.

WP_000883-normal.jpg

Gildas Evening Breeze - FI SE JVA Mäkiharjun Ximena pennuista etsivät vielä omaa kotia kultakorvainen Meringue's Chattanooga. Chattanooga on saanut värinsä kultaiselta isältään, Breezeltä. Kuvat ovat pilvisenä Juhannusaattoaamuna otettuja.

Chattanooga-normal.jpg

... ja vaalea Meringue's Claudienette. Pennut ovat kiinnostuneita riistasta ja ovat hyvin kontaktinhakuisia. Claudienette muistuttaa paljon äitiään, Metteä.

Claudienette-normal.jpg

Illalla pakkasimme jälleen yhden pennun tavarat muuttokuntoon ja niin lähti maailmalle siipiään kokeilemaan yksi Meringue's tyttönen. Sole ja Mette ovat olleet kyllä mahtavia äiti-koiria. Vieläkin hääräävät kotona olevien pentujen kanssa :) Yhdelle Solen narttupennulle on vielä etsinnässä sijoituskoti lähiseuduilta.