Sini ja Mette osallistuivat GoldenRing:n MEJÄ-mestaruuskokeeseen Loimaalla, Turun liepeillä.

Sini voitti VOI1/43p tuloksella ja Mette nappasi pronssia VOI2/34p tuloksella! Mettelle siis yksi hukka määrätietoisesta poistumisesta jäljeltä. Tuomarina mestaruuskokeessa oli Rauno Koskinen. Sinin mestaruuden myötä GoldenRing:n MEJÄ-mestaruuskoe siirtyi ensi vuodeksi tänne Pohjois-Suomeen meidän järjestettäväksi. 

Palkintojenjaon jälkeen tuomarien kanssa yhteispotretissa sekä voittaja että avoimen luokan parhaat koirat. (kuva Pia Kyllönen).

Perjantai iltana lähdimme ajelemaan kohti Nokiaa ja yövyimme Piian CW-hotellissa. Lauantai aamuna jatkoimme matkaa koepaikalle, jossa piti olla klo 9. Etelässä jäljet nimittäin tehdään kahteen kertaan, joten olihan jo se meille pohjoisen harrastajille erilainen kokemus. Tosin maastotkin olivat hiukan erilaiset, kuin mihin kotiseudulla on tottunut. Oli kallioita ja kukkuloita ihan joka lähtöön. Peuroja alueella oli myös runsaasti, sen huomasi myös Metten ja Sinin jäljestyksestäkin, että riista oli liikkunut. Jäljet tehtyämme lähdimme ajelemaan yöksi Naantalin kylpylään, jonka saunan lämmössä lämmiteltiin metsäpäivän jälkeen. Lisäksi kävimme syömässä Tammikellarissa kunnon pihviannokset.

Mette ja Sini rentoutumassa & valmistautumassa tulevaan kokeeseen Naantalin kylpylässä lauantai iltana (kuva Kirsi).

 

Sunnuntai päivä vietettiin sitten taas metsän siimeksessä. Tässä tytöt odottelevat vuorojaan autossa. Mettelle tuli arvonnassa päivän toinen jälki ja Sinille kuudes eli toiseksi viimeinen. (kuva Kirsi)

Ja tavaraa oli luonnollisesti paljon mukana, kun vaihtovaatteita ja sadekamppeita sekä koirien varusteita. Hyvin Kirsi mahtui vielä tähän takapenkille istumaan, kun kuljetimme myös tuomarin autossa ensimmäiselle jäljelle. (kuva Kirsi)

Palkintojen jako alkoi illalla puoli seitsemän aikaan ja yhteiskuvan jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Raahea. Kotimatkaa kertyi 567 km ja kotona oltiin klo 02:30.

Ja tämä Sinin ja Metten retki mestaruuskokeeseen ei olisi onnistunut ilman Launosen Kirsiä. SUURKIITOS KIRSILLE, että lähdit tekemään jälkiä nallukoiden puolesta nyt ja kuten myös tämän kesän aikana!!!!! Näin molemmat koirat pääsivät osallistumaan kokeeseen! Nöyrä kiitos ja kumarrus mettisiltä. Kiitos myös Irinalle ja Hilkalle niiden tärkeiden viimeistelyjälkien vedosta, kun en itse metsään päässyt :)