Näin kauniina kevätpäivänä, päättivät noidat Sarrimus ja Eriicca virittää juuri huolletun Tulisuharin (Eriiccan luuta) ja nostaa tarakalle kaksi pientä penneliä, Wille-Autontestaaja-Hotter ja Sole-Suippusuu-Grängerin. Noidankattilat pakattiin rekisteripapereilla, kultakaljuunoilla, hopeasirpeillä sekä sulmuilla. Ja löytyihän sieltä pennelien harjat ja näys-päys-kytkimetkin, sekä muutama varakaapu. Koska mukaan lähtivät alaikäiset pennelit, eivät Raahen noidat voineet kaikkoontua Oulun Shellin kulmille, vaan matkaan lähdettiin Tulisuharilla. Ja matka NäysPäys-Rimppakinttu Show'n alkoi.

Vaan eipä aikaakaan, kun Limingan lakeuksien soilla Tiedät-Kai-Kuka puuttui peliin ja esti noitien matkanteon katkaisemalla ilkeällä loitsulla tulisuharin kahtia. Noidat yrittivät kaikkensa Entistus-loitsuja myöten, mutta turhaan! Tiedät-kai-Kuka on vain päättänyt, että Willen ensi esiintyminen Näyspäys-kisoissa on estettävä kaikin keinoin. Viime lauantainakin se onnistui, kun Tiedät-Kai-Kuka iski loitsunsa Sarrimuksen Hyssykkä-luutaan! Ei auttanut kuin kutsua jälleen itse The Heron paikalle ja loput Tulisuharin päreet kärrättiin takaisin luutahuollon pihalle, sinne Hyssykkä-luudan viereen.

Rummutimme noitarummuilla viestiä Headmaster Tenju Tanhaselle Shellin kuppeeseen, että tullaan myö, tullan myö, mutta vasta ensi vuonna! Yritimme kyllä ehdottaa, jahka voitaisiin valokuvat ottaa siinä Tulisuharin vieressä P-paikalla ja osallistua sillä tähän pienimuotoiseen Näyspäys-kisaan jo tänä vuonna. Headmaster lupasi meille pienet pokaalit jo silkasta yrittämisen ilosta...

No saivat ainakin noidat nauraa Nauru Loppu hyvin, mutta ei aivan kaikki hyvin. Pennelit toki saivat luutailukokemuksia, mutta se niiden muu sivistäminen jäi nyt nähtävyyksiin kasitien laidalla.

Ja vaikka tää tarina tuntuukin ihan SUPER-DUPERILTA, niin se on tosi!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sanakirjaa niille, jotka eivät ole lukeneet Harry Pottereita tai eivät arvanneet, mitä tarkoitetaan:

Kultakaljuunat, hopeasirpit ja sulmut = valuuttaa

Näyspäys = koiranäyttely

Näys-päys-kytkin = näyttelyhihna

Kaikkoontua = noitien ja velhojen tapa siirtyä ajatuksen voimalla paikasta A paikkaan B

Tulisuhari = passatti

Tiedät-Kai-Kuka = kohtalo

Entistus = korjaus loitsu rikkoontuneille tavaroille yms.

The Heron = Haikaran hinauspalvelu

Hyssykkä = Sarrimuksen luuta, joka on edelleen pötköttää luutahuollossa

Super-Duper = uskomaton