Ilmajoen MEJÄ-kokeessa 8.5.2011 Piret osoitti luokkansa ja täräytti AVO1/46p heti talvikauden jälkeen! Juha ohjasi. Piret tarvitsi vain kaksi koetta kahden AVO1 tuloksen hankkimiseen ja siirtyy kevyesti VOI-luokkaan! Kiitos Taina ja Juha taustatyölle ja Onnea koko teidän perheelle!

Tuomarina Kristina Erkkilä: "Ohjattu aloitus. Rauhallisesti, mutta innokkaasti jäljen päällä etenevä koira. Makaukset merkataan. 1.kulma tarkistuslenkillä, 2.suoraviivaisesti. 2:lla osuudella uuden metsätien ylitys tuotti päänvaivaa. Samalla osuudella toinenkin kohta, joka vaati tarkastuslenkin. Muuten erinomaista työtä."

Samana päivänä Me. Huckleberry "Milo" esiintyi Tampereen KV-näyttelyssä ja sai laatuarvosteluksi ERITTÄIN HYVÄN. Tuomarina Nils-Arne Törnlöv Ruotsista. Tästä se lähtee team Milo! Myös Milo on päässyt pari kertaa jäljelle. Hyvin Milo on sorkat löytänyt. Myös Baileylle (Me. Blackberry) tehtiin viikonloppuna eka jälki ja hyvin surffasi suopursuista sorkalle!

Loppuun vielä hieno pääkuva Me. Woodberrystä "Woodysta" Oulaisten näyttelystä. Kiitos kasvattien omistajille aktiivisuudesta viikonloppuna!