Mette osallistui kauden kolmanteen mejä-kokeeseen viime viikonloppuna Raahessa ja tuloksen kolmas ykkönen. Tasaista työtä! Tuomarina lohkolla oli Seppo Venäläinen ja arvosteli Metten suorituksen VOI1/45p arvoiseksi kuten minäkin! Toisella osuudella jäljeltä lähti kahdeksan teertä ja Mette selviytyi tästä hienosti. Mette nuuski lintujen kuopimispaikat ja jatkoi matkaa hetken niiden perään tuijotettuaan. Mainio suoritus :)

Nyt on vielä muutama koeviikonloppu edessä. Goldenringin MEJÄ-mestaruus ratkaistaan kahden viikon päästä Raahessa, joten koejärjestelyt on aloitettu. Sini osallistuu siiheen ja tekee parhaansa, vaikkei ole tänä kesänä kokeista kokemusta hakenut. Sitten odotellaan Konnan kanssa, pääsemmekö PM-kokeeseen... Sen jälkeen vaihdammekin vapaalle ja ensi kesänä minua ei sitten VOI-luokassa nähdä, jos kokeissa ollenkaan muuta kuin pari kertaa tuomarinroolissa :)  

Konna siis pääsee eläkkeelle ja Mette & Sini jatkavat ehkä joskus vanhoina mummoina tätä lajia, jos niin haluavat. Toki se tuntuu ikävältä, varsinkin kun Metten ja Sinin kanssa on niin mahtava jäljellä käydä ja Konna on Koirien Koira. Mutta joskus on tehtävä jotakin muuta tässä elämässä :)

Mette harjoitusjäljellä lainakuski-Juhan kanssa muutama viikko sitten. Tässä ratkotaan katkoa.