Metten astutuksesta on nyt kulunut nelisen viikkoa ja tänään kävimme ultrassa. Eläinlääkäri Jarmo Hämäläinen totesi Metten olevan tukevasti tiine ja pentuja näkyi ultrassa useampia. Nyt vain jäädään odottelemaan ja Mettelle lisätään ruokaa - sehän on varmasti Mettestä oikein mukavaa! Poikasille on jo annettu MEJÄ-alkeet, kun kävimme Metten kanssa viime sunnuntaina jäljestämässä.

Eki-porokoira nappasi menolipun voittajaluokkaan Pedersören MEJÄ-kokeesta tuloksella AVO1/48p. On se vaan niin taitava jäljestäjä! Minä ohjasin, Torsten Lerstrand tuomaroi ja Irinakin otettiin mukaan jäljelle katsomaan. Nyt Irinan on helpompi lähteä ensi kesänä kokeisiin Putin kanssa, kun on yhden koesuorituksen maastossa nähnyt :)

"Startade lungt och bra. Startade med markvittring. 1. sträckan en par kontroller på sidorna av spåret. Markerade legan, vinkeln bra. 2. sträckan med en par mindre samt en större kontroll. Markerade legan, vinkeln bra. 3. sträckan med en par kontroller samt liten störning av skogsfågel som flög upp. Fram till klöven som den stannade vid."