Pakkasimme Volvoon kolme koiraa ja kolme naista kasseineen ja suuntasimme Norjan mejä-kokeeseen Karasjoella. Matka oli onnistunut, sillä matkalla leivottiin kaksi uutta Pohjoismaiden Jäljestämisvaliota, Konna ja Väinö kunniapalkintojen kera. Puti porokoira oli myös mukana ja löytyihän sieltä poronjälkiä, mutta ei sorkkaa. Sopuleita oli enemmän kuin osasi kuvitellakkaan - joka paikassa kuhisi ja yön hämärässä niitä viiletti pitkin, poikin pihoja ja teitä. Teillä niitä oli liiskana monta sataa... Kotimatkan 750 kilometriä teimme heti kokeen jälkeen. Ajoimme sen yhden pysähdyksen taktiikalla :) Koirat ulkoilutettiin kahdesti, mutta meillä ihmisillä oli vain yksi ruokatauko Saariselän kotipizzassa. Oli muuten hyvät pizzat! Hiukan on rytmi kääntynyt yöasentoon matkustuksen takia...

Jäljet olivat todella erilaisia ja maastot erikoisia - Up and Down! Pahinta oli Konnan jäljellä se että lähtö ja sorkka olivat samassa paikassa. Yhden kerran jouduin Konnalle sanomaan jälki ja sitten se lähti kierrokselle. Ihmetteli sekin, että mihin mennään, kun sorkkahan on jo tuossa ;) Konna klaaras homman kotiin, sanonpa vaan että huikean työn teki.

Suomalaiset levottomina odottelemassa tuloksia.

Huomaa tuomareiden miitinki puskassa! 

Kokeen paras noutaja, naapurin Väinö eli Waterfox Enrico & Tiina!

Uudet POHJ & NO JVA koirat omistajineen!

Herra Puttonen takapenkkiläisenä. Puti oli oikein sopivan kokoinen kerällä nukkuja takapenkillä.

'

Saariselän stopilla. Ihmiset ihmettelivät meidän matkaamista kolmen uroksen kanssa samalla autolla. Varsinkaan, kun koirat eivät tulleet toimeen keskenään ollenkaan. No nämä koirat ovatkin täysin hallinassa, joten reissaaminen oli kitkatonta.

'

Kiitos matkaseuralle Puttoselle, Marika ja Konna-Konjamiini sekä Tiina ja Väinö!

Tämä pitää ottaa uudestaan :) mutta minne me mentäis?